dimarts, 22 de desembre del 2020

CAN'T STOP CHRISTMAS

Els alumnes de 2n d'ESO han treballat a fons la lletra de la nova cançó de Robbie Williams titulada "Can't Stop Christmas" i han decidit fer-ne un videoclip molt imaginatiu. 

Entre tots vam decidir com es podria representar cada estrofa i després d'una bona pluja d'idees vam votar les propostes més engrescadores. Finalment, ens vam repartir per escenes i vam decidir els materials necessaris i les ubicacions més adequades pel rodatge. 

Abans de fer un cop d'ull al vídeo, però us animem a consultar la lletra per poder acabar de captar el missatge de cada petita escena; ja us avancem que hem procurat mantenir el toc d'humor negre de l'original.  




Per exemple: el cantant fa broma dient que aquest any, tot i que el Pare Noel ve amb trineu, haurà de mantenir els dos metres de distància. També proposa regals del tipus mitjons o gel desinfectant; assegura que la majoria de les compres es faran en línia tenint en compte que els carrers són pràcticament buits i sense llums i fins i tot compara la situació actual a la de la novel·la distòpica de George Orwell, "1984".

En resum, el tema en sí tracta d'aquest Nadal tan peculiar que ens toca viure aquest any i reivindica el nostre dret a celebrar les festes i a tenir il·lusió pel futur. També dedica un record a aquells que ens han deixat, amaga una crítica cap als nostres dirigents i planta cara al virus dient-li que reclamarem tots els nostres desitjos frustrats al 2021.

El resultat final és aquest i esperem que us agradi! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada