divendres, 9 d’octubre del 2015

Sortida de germanor (Divendres 25/9/2015)

Divendres dia 25 de setembre els alumnes de secundària de l’Escola Marinada vam celebrar la sortida de germanor.
La sortida de germanor és una trobada amb tots els alumnes de secundària on els més grans (4t) preparen proves entretingudes per als més petits (1r, 2n, 3r). És una sortida habitual de cada any que es celebra als pocs dies de l’inici de curs perquè els alumnes es coneguin.
Aquest any ens ha tocat a nosaltres organitzar la sortida.  La setmana abans, vam distribuir-nos en 8 grups i vam pensar el tipus de proves que podríem realitzar.
Anys enrere es podien utilitzar productes alimentaris però amb les conseqüències que hi van haver pel mal ús que es feia dels productes, vam optar per fer jocs més tradicionals.
A dos quarts de deu, els i les alumnes de 4t vam sortir caminant direcció a l’Hostal del Fum, lloc d’espai obert molt adequat per poder dur a terme les activitats programades.
A dos quarts d’onze van arribar els altres cursos i després d’esmorzar es van repartir per grups de diferents edats formant un total de dotze persones per grup. A cada grup se’ls va repartir una targeta amb l’ordre de proves que els hi pertocava, i van començar amb les activitats següents: La bandera, el Tot si val,  Mímica, Treu-te la roba, Corre si pots, l’Assassí, Matar i Guerra de cançons.
Un cop realitzades les activitats, tots els alumnes ens vam dirigir a la zona de pícnic de l‘Hostal del Fum per a dinar. Un cop vam acabar vam fer el lliurament de premis. Dels vuit grups hi va haver tres guanyadors, premiats amb unes copes dissenyades i creades pels alumnes de 4t.  
Va ser una gran experiència i ens ho vam passar d’allò més bé.
Alumna de 4t d' ESO presentant les activitats de la gimcana


Joc de Matar

Joc de Mímica

Joc de l' Assassí

Alumnes de 4t entregant les copes als tres guanyadors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada