dimarts, 2 de juny del 2015

Jornades Culturals (Dimecres 22/04/15 tarda)

El passat dimecres 22 d’abril, els alumnes de secundària van  fer un parell de tallers, de 15:00 h a 17:00 h.  A les 15:00 h, els alumes de 2n Cicle van fer un taller relacionat amb la fotografia, mentre que els alumnes del 1r Cicle en feien un sobre els jocs de taula.

Sobre el taller de fotografia, van venir un parell de nois a fer-nos una exposició sobre fotos que havien fet ells mateixos, i ens van explicar diferents maneres de fer fotografies; saber trobar una posició adequada per realitzar una bona fotografia, tècniques que podem aprofitar a l’hora d’enfocar  amb l’objectiu, etc. Més tard, ens van proposar d’anar al pati a fer fotografies, i després ensenyar-se-les a ells i  valorar-nos-les.








A les 16:00 h, va haver-hi un canvi; els alumnes del 1r Cicle van passar a fer el taller de fotografia, i els de 2n Cicle el taller de jocs de taula. El taller de jocs de taula es va dividir en dos grups. Un grup es va establir al menjador on van fer un joc de cartes on, dins, hi havia escrit el nom d’algun famós i, qui tingués la carta a la mà, havia de representar aquest famós amb adjectius, gestos i sons. L’altre grup estava al porxo, asseguts tots en rotllana, fent un joc de preguntes també. Finalment, a les 17:00 h es van acabar els tallers.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada