dijous, 29 de gener del 2015

2n ESO TEATRE DE LA VILA

UN ROMEO I JULIETA D'ESTAR PER CASA

El passat 21 de novembre els alumnes de segon d’ESO vam anar al teatre de la Vila a veure
Romeo y Julieta, una obra en construcción. Aquesta adaptació moderna de l'arxiconeguda obra de Shakespeare fou la guanyadora del Certamen Barroco infantil de 2013.  


Els actors argentins Pablo di Felice i Mónica Spada representant la famosa escena del balcó.
                                                                                                 L'argument gira entorn un grup de vint-i-cinc actors i actrius argentins que es desplacen a la capital per participar en un concurs de teatre que serà retransmès per la televisió. A mig trajecte, però l’autobús amb què viatja tot l'elenc i l'attrezzo pateix una inesperada avaria. Això fa que només arribin a plató dos actors que havien decidit anar amb cotxe. A partir d’aquí, Pablo di Felice i Mónica Spada han d’aconseguir representar l’obra de Shakespeare en solitari, sense cap altre recurs que el seu propi enginy i el poc material que troben a l'escenari com un llençol, una escala o una escombra atrotinada. Tot plegat, una proposta d'allò més original, interpretada amb un bonic accent al qual no estem gaire acostumats. Us la recomanem!

Si voleu saber-ne més, podeu consultar l'entrevista als protagonistes que hem trobat al Youtube. També hi surten fragments de l'obra, que us ajudaran a fer-vos-en una idea més clara.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada