dimarts, 20 de setembre del 2022

NOU CURS, NOUS PROJECTES

 NOU CURS, NOUS PROJECTES

NEW SCHOOL YEAR, NEW PROJECTS

2022-2023


S'ofereix un pla d'estudis ampli i equilibrat amb itineraris individuals per permetre que tots els estudiants prosperin, prenent decisions basades en els seus propis interessos i talents. L'excel·lència és el cor de tot el que fem: a través de les arts, les humanitats, l'esport, les ciències i els idiomes, els estudiants desenvolupen els seus coneixements de la matèria i aprofundeixen en la comprensió, a més de construir una base sòlida per donar suport a un enfocament transversal de l'aprenentatge.

Els estudiants s'inspiren pel personal apassionat de les assignatures que utilitzen una varietat d'enfocaments d'ensenyament innovadors i creatius per desenvolupar aprenentatges actius, augmentant la confiança i la independència per a les habilitats d'aprenentatge al llarg de la vida. Les lliçons proporcionen reptes per a tots, se'ls anima a desenvolupar el rigor acadèmic, centrant-se en la profunditat i l'amplitud del seu aprenentatge, garantint l'èxit en els seus objectius futurs.

 

A broad and balanced curriculum is offered with individual pathways to allow all students to flourish, making choices based on their own interests and talents.  Excellence is at the heart of all we do: through Arts, Humanities, Sport, Sciences and Languages, students develop their subject knowledge and deepen understanding, alongside building a firm foundation to support a cross-curricular approach to learning.

Students are inspired by passionate subject staff who use a variety of innovative and creative teaching approaches to develop active learners, increasing confidence and independence for lifelong learning skills.  Lessons provide stretch and challenge for all, who are encouraged to develop academic rigor, focusing on depth and breadth in their learning ensuring success in their future goals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada