dilluns, 26 d’abril de 2021

PROPOSTA DE BIBLIOTECA DIGITAL PER A MARINADA


Coincidint amb la bonica diada de Sant Jordi, els alumnes de 2n d'ESO volem compartir un projecte en el que ja fa temps que treballem.

Una de les moltes conseqüències de la pandèmia ha estat la desaparició de la biblioteca escolar. El confinament tampoc no ha ajudat a fomentar el gust per la lectura ja que gegants com Netflix i Amazon han guanyat la partida de l’oci, amb la seva àmplia oferta de pel·lícules i sèries.

Amb l'objectiu de trobar un equilibri entre la modernitat de les plataformes digitals i la lectura més tradicional hem pensat que seria bo crear una biblioteca digital per la comunitat de Marinada. Aquest vol ser un projecte transversal, obert a tothom i de llarg recorregut, per això necessitarem que també hi digueu la vostra.

La classe s'ha configurat en petites empreses per crear uns prototips de plataforma digital. Ja veureu que, a més de ser pàgines web amb recomanacions de llibres per gèneres i edats, també ofereixen altres activitats com clubs de lectura, setmanes temàtiques i tot tipus de concursos; tot plegat amb l'objectiu de fomentar el gust per la lectura, la cultura i la interacció entre els usuaris.

Ens agradaria que féssiu un cop d'ull a les diverses propostes i omplíssiu el formulari que ens ha d'ajudar a decidir quina plataforma és la més viable i amb millor acceptació. Tan sols heu de clicar sobre la imatge i us dirigirà al Sites on hi ha allotjades les diferents webs amb els tutorials d'ús i el formulari de votació.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració. Esperem poder fer d'aquest petit projecte de la classe de castellà una realitat per Marinada. 

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada