dilluns, 10 de febrer de 2020

Qui no creu en la magia, mai no la trobarà

El grup de 1r d’ESO hem fet un projecte sobre els mags, l’objectiu del qual era crear la Fira de la Màgia i l’Il·lusionisme. En aquesta fira hi hauria diverses parades on la resta de companys podien gaudir dels trucs i les il·lusions que havíem preparat. 
Per arribar al nostre objectiu final hem treballat la màgia des de molts àmbits: vam veure vídeos sobre il·lusionisme i vam aprendre que aquest és molt diferent de la màgia ja que es basa en trucs i el funcionament de la nostra percepció, dit d’una altra manera, creiem allò que veiem, però no vol dir que allò sigui real. 
També vam fer una recerca sobre diferents mags o magues de la història com ara Merlí, Morgana, La Celestina, Nicolas Flamel, Circe, Medea, Nostradamus, Gàndalf, Harry Potter, Albus Dumbledore i Ged Esparver. Cada grup en triava un i després, el dia de la fira, es disfressava del personatge i feia una interpretació tot presentant-se al públic. 
Altres temes van ser la màgia a l’antiga Grècia, els oracles, a l’antic Egipte (vam fer amulets) i vam parlar de Howard Carter, els druides en la cultura celta, les il·lusions òptiques, la màgia científica, encanteris i conjurs que vam escriure en un llibre en llatí, la màgia de les matemàtiques…
Al final vam organitzar la nostra Fira amb diverses parades i els alumnes de 2n d’ESO van venir a fer de públic. 
Va ser una experiència molt enriquidora i divertida i, sobretot, ens va deixar una bona ensenyança: “Qui no creu en la magia, mai no la trobarà”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada