divendres, 2 de març del 2018

SORTIDA A BARCELONA


El creixement demogràfic a Barcelona durant el segle XIX

El passat 9 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO van anar d’excursió a Barcelona per visitar alguns dels edificis més importants de la ciutat. Aquesta sortida no només els va servir per desconnectar de l’escola, sinó que també va ser una oportunitat perquè els alumnes aprenguessin una mica més d’història sobre la ciutat.

Dies abans de l’excursió els alumes es van dividir en petits grups per preparar una breu explicació que farien el dia de la sortida, sobre els edificis i instal·lacions de l’antiga Barcelona.

La ruta va començar per les muralles del Paral·lel, i els alumes van continuar caminant per les Rambles fent dues parades: a Porta Ferrissa i al Portal de l’Angel, fins arribar a la Plaça Catalunya, on van fer una parada de 20 minuts per esmorzar. Tot seguit, van reprendre la visita passejant pel Passeig de Gràcia fins arribar a l’Illa de la Discòrdia on van veure la casa Lleó Morera, la Casa Ametller i la Casa Batlló. A prop d’aquestes es van trobar amb la Casa Milà, coneguda com la Pedrera, i des d’allà van caminar fins a la Sagrada Família, on els professions els van deixar 30 minuts per esbargir-se. Passada aquesta estona van agafar el autobús que els va portar al Park Güell on van fer una visita ràpida pels jardins. Finalment, van tornar a agafar el bus i els va portar fins al Maremàgnum on els professors els van deixar una estona lliure per anar a dinar on volguessin.
Alumenes de 4t d’ESO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada