dilluns, 4 de juliol del 2016

2nd ESO DRAMA: Romeo and Juliet


400 ANYS DE WILLAM SHAKESPEARE

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest 2016 es commemora el 400 aniversari de la mort del gran dramaturg anglès William Shakespeare. És per aquest motiu que al llarg del curs, en el marc de les classes de castellà i anglès, hem dut a terme diferents activitats al voltant de la seva figura, com per exemple aprofundir en la seva biografia, conèixer una mica millor el seu context històric i documentar-nos sobre tot allò que feia referència al teatre isabelí. Aquí teniu una petita mostra del treball dut a terme a l'hora de castellà: 






Una vegada feta la feina de documentació, hem decidit retre-li un petit homenatge representat en anglès un musical sobre una de les seves tragèdies més cèlebres al teatre de l’escola. L'escollida ha estat Romeo i Julieta, obra que ens narra la història d’amor prohibit entre dos adolescents, pertanyents a dues famílies històricament enfrontades: els Capulet i els Montagut. Una història que, malgrat haver estat escrita l’any 1597, podríem dir que sempre estarà de rabiosa actualitat ja que tracta  temes tan universals com l’amor, la passió, l’odi, la fraternitat i la mort. En altres paraules, qüestions amb les que tots ens podem sentir identificats tard o d’hora.




Justament pel fet de tenir aquest caràcter tan universal  s’han arribat a fer múltiples adaptacions i versions de la mateixa història. La nostra es basa en el text original del dramaturg renaixentista i esperem poder ser-li tan fidels com sigui possible. L’única excepció és el fet d’haver-hi incorporat una sèrie de cançons que hem treballat a fons amb el nostre professor de música. Esperem que els que ens vau venir a veure gaudíssiu de l'espectacle. Per nosaltres va ser una experiència inoblidable per acabar el curs. Aquí teniu unes quantes fotos i vídeos que il·lustren la nostra feina. 














VÍDEO DEL MAKING OF




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada