dijous, 30 d’abril de 2015

Acte Amparo 24/04/2015

El passat 24 d’Abril va fer dos anys que la nostra professora Amparo ens va deixar. En el seu honor, vam fer un homenatge on s’hi va convidar a la seva família i a tots els ex alumnes que hi volguessin assistir.
Des del principi fins al final de l’acte, tothom que tenia una etiqueta amb una dedicatòria per l’Amparo, l'anava a penjar a una estructura metàl·lica.
L’acte va ser presentat pel Francesc Real, i seguidament vam cantar una de les cançons preferides de l’Amparo, Imagine, de John Lennon. En acabar, la Iolanda Blesas, va recitar el poema anomenat A la izquierda de un roble, de Mario Benedetti. Tot seguit, tres alumnes de 4t d’ESO van llegir uns escrits dedicats a ella, un d’ells va ser escrit per la classe de 4t d’ESO i l’altre va ser una carta anònima d’una alumna de la mateixa classe.
Per tancar l’acte, unes ex alumnes van deixar cinc roses blanques al peu del Roure que hi ha plantat al pati de secundària darrere del Menhir on hi ha una placa amb una frase que li agradava molt a l’Amparo.


                                                         
                                                            Alumnes 4t ESO
                                                      
                                                            
                                                                  Anònim

Professors
Mario Benedetti, "A la izquierda de un roble"Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada