diumenge, 8 de febrer del 2015

1r ESO visita el Museu dels INVENTS

És un museu privat que es troba al barri Gòtic de Barcelona. Es va inaugurar el 23 de març del 2011, amb l'objectiu d’incentivar la creativitat. El seu director i creador és Pep Torres, conegut per presentar invents a programes de televisió com “Crónicas Marcianas” i "El hormiguero”, i per ser director des de 2008 de la fira d'invents Attic de Vilanova i la Geltrú.
Nosaltres, és a dir, els nens i nenes de 1r d’ESO vam anar a visitar el Museu dels invents el dia 5/12/14. Vam veure molts invents, alguns de més interessants que d’altres, però tots ens van sorprendre molt i vam concloure que la majoria dels invents resol una necessitat humana quotidiana. N'hi havia de tots tipus, alguns curiosos, altres divertits, com "el guant per les parelles" i fins i tot inútils, com "l'invent més inútil del món". Més tard, quan vam acabar la visita, el guia, en “Dilan”, ens va explicar que havíem de fer un taller en grups que consistia a IDEAR la manera de llençar un ou des d'1,7 metres i aconseguir que no es trenqués, utilitzant alguns materials molt comuns i treballant en equip. Per fer-ho teníem 16 minuts!! Cal dir que malgrat el que pugueu pensar, algun ou es va salvar, i no és fàcil!!
Després vam aprofitar que teníem la fira de Santa Llúcia ben a prop per anar-la a visitar i amb un ambient fred però ben nadalenc vam dinar al davant de la Catedral.


Així va ser la nostra visita a Barcelona.

Els grups pensant, ideant i discutint intensament



Tots a la Plaça de Sant Jaume

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada