dimarts, 12 de maig del 2015

Jornades Culturals (Dimecres 22/04/15 matí)

El passat 22 d’Abril, es van organitzar unes Jornades Culturals per tota l’Escola Marinada, des de P3 fins a 4t ESO.
Dimecres al matí, es van organitzar uns jocs relacionats amb el poble. Hi havia cinc zones on els alumnes de 3r i 4t d’ESO explicaven i feien els jocs als alumnes des de P3 fins 2n d’ESO. Les cinc zones on estàvem eren El Castell, La Riera, La Porxada, Can Cortès i la Plaça de l'Ajuntament.
Al castell, hi havia els més petits, els alumnes de P3, P4 i P5, que van anar amb alguns alumnes de 3r d’ESO per fer activitats relacionades amb el poble.
Les professores de primària ja havien fet els grups amb nens de diferents cursos (12/14 nens per grup), i cada grup format tenia el nom d’un color. Els nens de l’ESO anaven per parelles, i tenien un grup assignat cada un. Cada parella acompanyava al seu grup a fer l’activitat que li tocava. Cada activitat que es feia estava assignada a una part diferent del castell.
La primera activitat era pintar un drac, la segona era un dòmino i la tercera disfressar-se.
Des de 1r de primària fins a 2n d’ESO estaven repartits per les altres zones, i a cada zona hi havia cinc jocs diferents.
El primer joc era fer un puzle gegant on hi havia dues fotos de llocs de palau.
El segon joc era de mans i peus, en el que havien de crear una paraula que d’un principi estaven les lletres retallades i s’havien d’ordenar.
El tercer joc consistia a descobrir diferents indrets del poble que es trobaven amagats darrere d'una endevinalla.
El quart joc era el del «mocador», en el que hi havia frases escrites, i la persona que venia les havia de traduir, si no ho feien correctament, no guanyaven punts.
L’últim joc era un conjunt de dos jocs tradicionals, un en el que es portava una patata sobre una cullera, i l’altre en el qual havies d’anar amb un company i aguantar un globus sense que caigués a terra.

Quan tots els jocs van finalitzar, tant les persones del castell amb els petits, com les que estaven pel poble amb els alumnes més grans, vam tornar cap a l’escola.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada