dijous, 19 de març del 2015

Portes Obertes

El darrer dia 28 de febrer, a l’Escola Marinada va ser la jornada de Portes Obertes. Les portes es van obrir entorn de les 10:30 del matí tant a l’edifici de secundària com al de primària.

Tant a primària com a secundària, es podien veure projectes i treballs exposats els quals els alumnes havíem estat preparant durant bastant de temps, però predominava un projecte en concret.

Donat que el projecte de l’escola d’aquest any tracta sobre el nostre Poble, els tutors dels diferents cursos de l’ESO van decidir que es faria una activitat comuna. Cada alumne havia d’introduir dins d’un pot de vidre algun objecte que per ell/a representés el Poble, Palau-Solità i Plegamans, fent servir la imaginació per triar què hauria d’introduir-hi a dins.

Al mateix temps, els nostres companys de 4t d’ESO havien preparat un “bar” als dos edificis on es venia de tot una mica: patates, crispetes, cafès, pastissos, etc, per recaptar diners pel viatge de fi de curs.

Va ser una jornada de Portes Obertes amb bastant d'èxit; el què més va cridar l’atenció dels visitants va ser, entre d’altres, l’actuació musical dels alumnes de l’ESO, des de 1r fins a 4t, dirigits pel Toni, el nostre professor de Música. També va cridar l’atenció que al Laboratori de l’escola estigués obert, ja que a dins s’hi podien veure algunes projeccions als microscopis preparats per alguns alumnes de 4t d’ESO, aptes per tothom que ho volgués veure.

Finalment, les portes es van tancar aproximadament al voltant de les 13:30.














Donat que el projecte de l’escola d’aquest any tracta sobre el nostre Poble, els tutors dels diferents cursos de l’ESO van decidir que es faria una activitat comuna.

Cada alumne havia de posar dins d’un pot de vidre alguna cosa que per ell/a representés el Poble, Palau-Solità i Plegamans.

Cadascú va fer servir la seva imaginació per expressar el que Palau-Solità i Plegamans significava per ell/a. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada